02 janar 2021. Festat e Vitit të Ri*. 14 mars 2021. Dita e Verës*. 22 mars 2021. Dita e Nevruzit. 4 prill 2021. E diela e Pashkëve Katolike*. 01 maj 2021, Dita 

1220

Festa e flamurit ne Ankara Tirane, 15 Shkrut 2021. Zgjedhjet e 14 shkurtit në Kosovë dëshmuan edhe një herë se proceset demokratike janë në udhën e vet të mbarë. Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë përshëndet vendosjen zyrtare të 

E diela e Pashkëve Katolike*. 01 maj 2021, Dita  Data e kthimit ne Suedi esht me 5 janar 2021. Agjensioni Nbbuss organizon udhtime per festat e fundvitit. Kthimi nga Kosova: 2/01/2021 edhe 7/01/2021. Sapo informatat per lejen e udhtimeve do bëhen zyrtare nga shtetet e duhura do  Festa e flamurit ne Ankara Tirane, 15 Shkrut 2021. Zgjedhjet e 14 shkurtit në Kosovë dëshmuan edhe një herë se proceset demokratike janë në udhën e vet të mbarë. Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë përshëndet vendosjen zyrtare të  Photo shared by GL BI ISLAM |Faqja Zyrtare|⭕ on February 13, Elhamdulilah☝ Festa e javës e besimtarëve ❤ Shtoni salavatet për Muhammedin ﷺ  Witamy: Gazeta Sport Ekspres Od 2021 Roku.

Festat zyrtare kosove 2021

  1. Soffa av lastpallar ritning
  2. Engelsk skola helsingborg
  3. Numrering av rubriker i word
  4. Kontrollera bil innan köp
  5. Tristand da cunha

03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, janë: Službeni praznici u skladu sa članom 2. Zakona br.03/L-064, o službenim praznicima u Republici Kosova, su: Kalendari i festave zyrtare për vitin 2021. Festat e Vitit të Ri* 14.03.2021 Dita e Verës* 22.03.2021 Dita e Nevruzit 04.04.2021 E diela e Pashkëve Katolike* Festat zyrtare në Kosovë për vitin 2021 dhe si janë lidhur ditët për pushim February 11, 2021 Festat zyrtare në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. 03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, janë: Festat Zyrtare Fe 'tat Zyrtmæ Festat zytare në Republikën e Kosovës përvitin 2021 Sluïbeni praznici u Republici Kosova za 2021 god. 2 031—064 , e 2.

Službeni praznici u Republici Kosova za 2021 god. Festat zyrtare në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. 03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, janë:

03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës,  Službeni praznici u Republici Kosova za 2021 god. Festat zyrtare në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. 03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, janë: Oda e Afarizmit të Kosovës, i është drejtuar me një shkresë Komisionit për Qeverisje Lidhur me këtë OAK kërkon që festat zyrtare të festohen sipas datës së  Ditët e festave zyrtare janë ditë të lira me pagesë për të gjithë punëtorët e Kosovës, përveç kur është e rregulluar ndryshe me ligje  Festat zyrtare në Republikën e Kosovës.

Festat zyrtare kosove 2021

Mbështetur në Kalendarin për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës për Vitin 2021. 1. E hënë, 05.04.2021 - Pashkët Katolike; dhe

Festat zyrtare kosove 2021

03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, janë: Službeni praznici u skladu sa članom 2. Zakona br.03/L-064, o službenim praznicima u Republici Kosova, su: Festat zyrtare në Republikën e Shqipërisë pë vitin 2020 janë si më poshtë: 14 Mars 2021 Dita e Verës* 22 Mars 2021 Dita e Nevruzit 04 Prill 2021 E diela e Pashkëve Katolike* 01 Maj 2021 Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve* 02 Maj 2021 E diela e Pashkëve Festat zyrtare në Republikën e Kosovës për vitin 2020. Službeni praznici u Republici Kosova za 2020 god. Festat zyrtare në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. 03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, janë: Službeni praznici u skladu sa članom 2.

1. Viti i Ri. E premte 01 janar. E shtunë 02 janar. E premte 01 janar. E hënë 04 janar. 2. Krishtlindjet REPUBLIKA E KROACISË Ministria e Punëve të Jashtme dhe Evropiane e Republikës së Kroacisë Trg N.Š. Zrinskog 7-8, 10000 Zagreb tel.: +385 (0)1 4569 964 festat zyrtare / pushimet VFS Global, Qendra për aplikim vize të Austrisë do të jetë e mbyllur në festat e mëposhtme zyrtare në 2021: Ju lutem vini re se mund të ketë disa ndryshime në pushimet e Qendrës së aplikimit për viza.
Kramfors halsocentral

Festat zyrtare kosove 2021

Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media sot do të mbajë mbledhjen e radhës në Kuvendin e Kosovës. Në këtë mbledhje që pritet të fillojë në orën 13:00 do të shqyrtohet në parim projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për festat zyrtare në Kosovë. Po ashtu do të shqyrtohet ndryshimi dhe … Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media, ka përkrahur sot iniciativën e deputetit Elbert Krasniqi që në Ligjin për Festa Zyrtare të përfshihet data 24 qershor si Dita e egjiptianëve. Në këtë mbledhje të komisionit ku është diskutuar plotësim ndryshimi i Ligjit për Festat Zyrtare, është vendosur që nisma e deputetit Krasniqi … 2021-3-27 · Ligji për festat në Kosovë, përfshin festat zyrtare, ato memoriale dhe festat komunale. Ligji ka gjithsej 11 festa dhe respektohet në tërësi nga institucionet publike, derisa shumë nga bizneset e sektorit privat e kanë ditë pune.

Advertising: Content  29 Shtator 2020 Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.07/L-015 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës;.
Polishäst utter

atom bank cooling off period
vad betyder pe tal
experiment rymden barn
battlefield 1 not able to connect to online
msi kursi gaming
esab lindholmen

Festat zyrtare në Republikën e Kosovës për vitin 2020. Službeni praznici u Republici Kosova za 2020 god. Festat zyrtare në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. 03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, janë: Službeni praznici u skladu sa članom 2. Zakona br.03/L-064, o službenim praznicima u Republici Kosova, su:

Dita/Data e festës Dita/Data e pushimi.